«Καμπάνες» έπεσαν από την CONMEBOL για τον διαιτητή και τον VAR του αγώνα της Αργεντινής με τη Βραζιλία (0-0) που έγινε τα ξημερώματα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ουρουγουανός διαιτητής Αντρές Κούνια και ο συμπατριώτης του που ήταν στο VAR, Eστέμπαν Όστογιτς, παραπέμφθηκαν και θα τιμωρηθούν, καθώς ελέγχονται για τη μη αποβολή του Νικολάς Οταμένδι στο 34ο λεπτό.

Ο στόπερ της Αργεντινής χτύπησε βίαια τον Ραφίνια, αλλά η φάση πέρασε ατιμώρητη, με τον διαιτητή και τον VAR να συμφωνούν πως δεν έχριζε για κάτι παραπάνω από κίτρινη κάρτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ