Το όνειρο για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ παίρνει σάρκα και οστά…

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, το θέμα της μετακόμισης της Ένωσης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει μπει στην τελική ευθεία και στην ουσία μένουν μόνο τα τυπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, οι υπογραφές για τη σύμβαση της εκμίσθωσης του γηπέδου από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναμένεται να πέσουν την επόμενη εβδομάδα και ως εκ τούτου η εγκατάσταση θα περάσει -από την Πολιτεία- στη δικαιοδοσία της ΑΕΚ.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες των εσωτερικών χώρων, ενώ έχουν γίνει οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες, αλλά και τους φωτεινούς πίνακες.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς, παρά την κρίση του κορωνοϊού, προκειμένου να λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και δικαιώθηκε για την επιμονή του, αφού όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα μπει στο νέο της «σπίτι» με την έναρξη της περιόδου 2020-21, κάτι που αποτελούσε πρωταρχικό στόχο του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Vikos Φalcons: Απέκτησε τον Τζόρνταν Φλόιντ

Βόβορας: «Θα είναι το κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»

Εργοτάξιο το ΣΕΦ: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής

Ζέρβας: «Δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό ο Τζόουνς-Γκαρσία, θέλει τον Πουλακίδα»

Άρης: Όλο και πιο κοντά ο Ρόμπινσον Ερλ, δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τολιόπουλο

Είδε Πουλακίδα ο Μπαρτζώκας στο Summer League-Τι έκανε ο 23χρονος άσος-Διάψευση για Τζόουνς Γκαρσία

Γιαννακόπουλος για Χουάντσο: «Ποιος θα τον αφήσει να φύγει; Να παίζει για όσο θέλει!»

Ηττήθηκε από την Ισπανία, τερμάτισε τρίτη και θα αντιμετωπίσει το Iσραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ U20 η Ελλάδα!

Ζέρβας: «Στόχος του Ολυμπιακού ο Πουλακίδας, απόψε το ραντεβού - Προς διαζύγιο με Γουόκαπ, τι ισχύει με Ντόρσει»

Μοντέρο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό - Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς»

TAGS: A.E.K.