Την προσεχή Παρασκευή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν η οποία θα είναι… ατελείωτη γι’ αυτούς.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημερώθηκαν πως τη συγκεκριμένη ημέρα θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Εξαιρούνται μόνο όσοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, οι οποίοι εξασφάλισαν μερικές ημέρες ξεκούρασης ακόμη, ενώ παρόντες θα είναι και οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί την προηγούμενη χρονιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.