Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Έλληνα μουσικού που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους φίλους που τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στο διαδίκτυο.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Ντέμης Ρούσσος αλλά τους συνέδεε και στενή φιλία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το παρακάτω μήνυμα:

«Ντέμη φίλε μου, μόλις έφτασα στο Λονδίνο και έμαθα ότι αποφάσισες να κάνεις το μακρύ ταξίδι. Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη τόσο σύντομα. Η φύση σου έδωσε αυτή τη μαγική φωνή που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ ευτυχισμένους. Όσο για μένα, κρατώ αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος όπου και αν βρίσκεσαι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Νάνα Μούσχουρη συγκινημένη δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL: «Είχε μία υπέροχη φωνή, ταξίδευε στον κόσμο. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Ήταν καλλιτέχνης, φίλος. Ελπίζω να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο».

Για τον Ντέμη Ρούσσο όμως μίλησε επίσης στο RTL και η γνωστή Γαλλίδα τραγουδίστρια Sheila: «Λάτρευε τη ζωή...Χαμογελούσε συνεχώς και του άρεσε να αυτοσαρκάζεται» δήλωσε κάνοντας λόγο για τη «μοναδικότητα της φωνής του».

Τέλος, συλλυπητήρια για τον σπουδαίο τραγουδιστή και μουσικό Ντέμη Ρούσσο απέστειλαν και οι υπεύθυνοι του ‘Royal Albert Hall’, σημειώνοντας ότι τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του, αφού είχε εμφανιστεί εκεί δέκα φορές.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεξικό: 14 νεκροί και 31 τραυματίες σε τροχαίο

Ξετυλίγεται το κουβάρι για τη δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση σήμερα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε σήμερα και δεύτερος κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο - Συνολικά 9 προφυλακίσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Στοιβαγμένα 15 άτομα, μεταξύ τους παιδιά, σε βαν!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Μαραθώνιος για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες – Προφυλακίστηκε ο «κοντός»

Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι

Συλλήψεις στην Κρήτη για όπλα και πυροτεχνήματα

Στιγμές φρίκης για 40χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον 42χρονο σύντροφό της - Την ανάγκαζε να εκδίδεται και την χτυπούσε

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου: Ναυάγιο με μετανάστες - Ένας νεκρός και 25 διασωθέντες