Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, αν και όλα δείχνουν ότι θα επανεκκινήσει.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τις δηλώσεις του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό της χώρας, τους προέδρους των τριών μεγάλων συλλόγων (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ), αλλά και τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Πέδρο Προένσα.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της Π.Ο. της Πορτογαλίας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Liga NOS θα επανεκκινήσει: «Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, επιτρέπουν την επιστροφή του ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Οι ανακοινώσεις για το σχέδιο επανέναρξης των διοργανώσεις θα γίνουν την Πέμπτη από την κυβέρνηση».

«Την προηγούμενη εβδομάδα λάβαμε το πλάνο για την επιστροφή της λίγκας και το αναλύσαμε με τις υγειονομικές αρχές. Σήμερα συζητήσαμε όλες τις παραμέτρους. Η εξέλιξη της πανδημίας δίνει ελπίδες για θετική εξέλιξη, αλλά αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία», πρόσθεσε επίσης ο Φερνάντο Γκόμες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube