Διατεθειμένη να σπάσει όλα τα ρεκόρ είναι η Νιούκαστλ προκειμένου να αποκτήσει από τη Γουέστ Μπρομ τον Σάιντο Μπεραχίνο, καθώς όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες, οι «καρακάξες» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 24 εκατ. ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αθλητική έκδοση της «Daily Mail» η Νιούκαστλ από το καλοκαίρι έχουν καταθέσει την εν λόγω πρόταση και έχουν διαμηνύσει ότι η προσφορά παραμένει στο… τραπέζι.
«Έκαναν πρόταση ρεκόρ το καλοκαίρι και αυτή η προσφορά μένει στο τραπέζι. Θέλουν οπωσδήποτε γκολ και καταλαβαίνουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση», έχει αναφέρει η πηγή της «Daily Mail» και από τη στιγμή που ο νεαρός επιθετικός δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στη Γουέστ Μπρομ, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον γίνει αποδεκτή η πρόταση της Νιούκαστλ θα αποτελεί ρεκόρ για τις «καρακάξες», αφού αυτή τη στιγμή η πιο ακριβή μεταγραφή που έχουν πραγματοποιήσει είναι αυτή του Βαϊνάλντουμ από την Αϊντχόφεν έναντι 22 εκατ. ευρώ.