Η Στεάουα στο Βουκουρέστι απέναντι στην Άαλμποργκ είχε άγριες διαθέσεις… Πολύ άγριες!

Σαν άλλος δράκουλας ήπιε το… αίμα στους δανούς, καταστρέφοντας τους με έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική του 10ου ομίλου του Europa League.

Ο Κεσερού με τρία γκολ και ο Ρουσέσκου με δύο, ήταν οι κορυφαίοι των Ρουμάνων οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί κατά διαστήματα.

Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 57ο λεπτό. Ο Λάρσεν στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν τη συνοχή τους ως ομάδα. Από εκείνο το λεπτό δέχθηκαν πέντε τέρματα, με τους Ρουμάνους να πανηγυρίζουν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Εύκολο βράδυ είχαν και οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου στην Πορτογαλία. Νίκησαν 3-0 την Ρίο Άβε ξεκινώντας επιτυχημένα το Europa League.

Ο Γιαρμολένκο στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «καθάρισαν» το παιχνίδι πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπελχαντά. Ο Κράβετς στο 70’ έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το αποτέλεσμα

Στεάουα Βουκουρεστίου – Άαλμποργκ 6-0
(51’ Βαρέλα, 59’ πεν. 73’ Ρουσέσκου, 61’ 65’ 72’ Κεσερου)

Ρίο Άβε – Ντιναμό Κιέβου 0-3
(20’ Γιαρμολένκο, 25’ Μπελχαντά, 70’ Κράβετς)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Ντιναμό Κιέβου – Στεάουα Βουκουρεστίου
Άαλμποργκ – Ρίο Άβε

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»