Για τις ευχάριστες αναμνήσεις που έχει απ’ τον ΟΦΗ μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, λίγο μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο Ηράκλειο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών ανακοινώθηκε επίσημα για την επόμενη σεζόν, με οψιόν ανανέωσης και μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ απο τον οποίο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Έχει ένα υπέροχο κόσμο για τον οποίο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα και φέτος έναν προπονητή με παγκόσμια ακτινοβολία και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστούμε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη για την πρόταση που μου έκανε και την μέχρι τώρα συνεργασία μας που δείχνει ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό διοικητικό επίπεδο. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

TAGS: ΟΦΗ