Τα... πάντα όλα είχε το ντέρμπι ανάμεσα σε Λαμία και Άρη, με την πρώτη να νικά 1-0, να μένει μόνη δεύτερη (πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης) και να ξεφεύγει με δύο βαθμούς από τους τρίτους Θεσσαλονικείς.

Στο 59', ο Βασιλόγιαννης πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χάρη σε σουτάρα! Ωστόσο, οι κίτρινοι έχουν σοβαρά -και δικαιολογημένα- από τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Δείτε στο 5:35' του βίντεο το καθαρό πέναλτι που αρνήθηκε στους φιλοξενούμενους και στο 6:50' το δεύτερο, όπου έκλεισε εκ νέου τα... μάτια.

Ακόμα κι έτσι, βέβαια, ο Άρης θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, όμως στο 95' ο Τσέναμο είπε «όχι» στο πέναλτι του Καπνίδη και η ομάδα του Αναστόπουλου δεν απέφυγε την ήττα, με τον ίδιο να αποβάλλεται λόγω έκρηξής του για τη διαιτησία.

Δείτε το... χορταστικό βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

TAGS: Άρης