• Μπορεί να θεωρείται διαδικαστική η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το κύπελλο, αλλά εγώ νομίζω ότι τουλάχιστον ο Μίτσελ δεν το βλέπει έτσι. Κι όχι μόνο για τους προφανείς λόγους που κάθε προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα ήθελε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα του, ακόμη κι αν αυτό δεν επηρέαζε την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

• Ο Μίτσελ έχει ένα λόγο παραπάνω. Ένα πολύ σοβαρό λόγο-ένα φοβερό προσωπικό του ρεκόρ! Πολύ απλά διότι συμπληρώνει ένα χρόνο στον πάγκο του Ολυμπιακού σε λίγες ημέρες και παραμένει αήττητος από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα τόσο σε αγώνα πρωταθλήματος, όσο και σε αγώνα κυπέλλου!

• Αυτό το 34-4-0 που έχει ο Μίτσελ στα 38 παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού, σαφώς κι είναι μία επίδοση για την οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ο Ισπανός τεχνικός. Γιατί λοιπόν να θέλει να χάσει αυτό το αήττητο, που μάλιστα συνοδεύεται από ένα απίστευτο συντελεστή τερμάτων; 107-17!!! Δηλαδή, +90!

• Δεν υπάρχουν προπονητές παγκοσμίως να έχουν τέτοιο ρεκόρ, έστω σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το έχει ο Μίτσελ. Και νομίζω πως ξέρει καλά πως κάτι τέτοια παιχνίδια, σαν κι αυτό στην Τρίπολη, με τον Ολυμπιακό να έχει το 4-0 του πρώτου αγώνα, είναι πολύ επικίνδυνα για να πάθει τη νίλα. Με τη συγκυρία μάλιστα να είναι πως το ντεμπούτο του στην Ελλάδα το έκανε ακριβώς στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο πέρσι το χειμώνα, με τη νίκη του Ολυμπιακού 1-0 στις καθυστερήσεις με τον Μήτρογλου.

• Θα έχει ενδιαφέρον πραγματικά πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι με τον Αστέρα ο προπονητής, αλλά κι οι παίκτες του…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!

Η δήλωση Κλοπ για τον Ολυμπιακό και η διαφορά 96 εκ. ευρώ στα συμβόλαια του με την Άστον Βίλα!