Οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ και Μάρκους Ντένμον, φιλοξενήθηκαν στο αφιέρωμα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό με αφορμή την έναρξη της φετινής διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του ο Νικ Καλάθης, ανέφερε: «Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλοι περιμένουν πολλά. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ένας από τους στόχους είναι να πάει η ομάδα στο Final Four. Οι βλέψεις είναι να πάει η ομάδα στο Final Four».

«Εκπλήξαμε τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Χάσαμε από τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Η Φενέρμπαχτσε έχει σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή, αλλά και πειθαρχία. Είχαμε και εμείς σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είχαμε πειθαρχία και στα Play off η ομάδα με τη μεγαλύτερη πειθαρχία κερδίζει», δήλωσε από τη μεριά του ο Τζέιμς Γκιστ.

Τέλος, ο Μάρκους Ντένμον, είπε: «Όταν κοιτάς τα έξι αστέρια και εκπροσωπείς τα πρωταθλήματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα, έχεις σαν στόχο το έβδομο αστέρι. Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζω, όπως και η ομάδα. Εάν έχουμε μια πετυχημένη σεζόν ως ομάδα, όλα θα είναι καλά για εμάς»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube