Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών σε διαθεσιμότητα, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ζ' ΔΟΥ ενώ ορισμένες από αυτές συμμετείχαν και στην αιμοδοσία που είχαν προγραμματίσει για σήμερα στο κτίριο οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης ΔΟΥ.

«Εμείς νιώθουμε ότι είμαστε συνάδελφοι και τυπικά είμαστε ακόμη στο σύλλογο εργαζομένων. Το αίμα σώζει ζωές, οι απολύσεις αφαιρούν» δήλωσε η εκπρόσωπος του συντονιστικού των καθαριστριών σε διαθεσιμότητα του Υπ.Οικ. Σεβαστή Αϊναλόγλου.

Οι καθαρίστριες συμμετείχαν και στη διαμαρτυρία των εργαζομένων, σήμερα το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ και θα πάρουν μέρος και στο συλλαλητήριο των ΕΛΜΕ, το πρωί της Δευτέρας, έξω από τον «Ευκλείδη».

πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς