Και η Άρσεναλ τον… χαβά της. Μετά από δύο χρόνια στην Στουτγκάρδη, ο Τακούμα Ασάνο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Αννόβερο, όπου και τον παραχώρησαν οι «κανονιέρηδες» μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019.

«Φέρνει πολύ ταχύτητα στο γήπεδο αλλά την ίδια ώρα διαθέτει και ισχυρή νοοτροπία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει σπουδαία προοπτική και πως θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο Αννόβερο, για να κάνει το επόμενο βήμα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή της ομάδας από την Κάτω Σαξονία, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, για τον Ιάπωνα επιθετικό.

Ο Ασάνο κέρδισε το πρωτάθλημα στην χώρα του το 2015 με τη φανέλα της Χιροσίμα κι ένα χρόνο αργότερα μεταγράφηκε στην Άρσεναλ, για να ακολουθήσει ο διετής δανεισμός του στους Σουηβούς. Με τη Στουτγκάρδη, ο 23χρονος άσος έκανε 41 εμφανίσεις και πέτυχε πέντε τέρματα.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι στο Αννόβερο και θα δώσω τα πάντα για να ανταποδώσω στο κλαμπ την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και για να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους», ήταν η τοποθέτηση του Ασάνο μετά τα… ευχάριστα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube