Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου μετά αυτή του Αϊντάρεβιτς.

Πρόκειται για τον Βράνιες ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα. Ο Βόσνιος αμυντικός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και –όπως έγινε γνωστό- αναμένεται το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης. Εκεί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον «δένει» με την ΑΕΚ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε , ότι για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του θα πρέπει πρώτα η Τομ Τοσκ, η παλιά του ομάδα, να ανακοινώσει ότι τον αφήνει ελεύθερο.

Αυτό δεν αποκλείεται ότι μπορεί να συμβεί και μέσα στην ημέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.