Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να πανηγυρίσουν και οι τέσσερις ιταλικές ομάδες την ίδια αγωνιστική στο Champions League.

Γιουβέντους (3-0 την Γιουνγκ Μπόις), Ρόμα (5-0 την Πλζεν), Ίντερ (1-2 την Αϊντχόφεν) και Νάπολι (1-0 τη Λίβερπουλ) χαμογέλασαν το προηγούμενο διήμερο, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2005.

Στις 22 Νοεμβρίου του 2005 η Γιουβέντους είχε κερδίσει την Μπριζ (1-0) και η Ουντινέζε τον Παναθηναϊκό (1-2), ενώ την επομένη η Μίλαν είχε συντρίψει τη Φενέρμπαχτσε (0-4) και η Ίντερ την Αρτμέντια (4-0).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!