Με ένα γεύμα σε οικογενειακό και πολύ ευχάριστο κλίμα έκλεισε ο ΠΑΟΚ τη φετινή του σεζόν, η οποία στο τέλος του άφησε μία… πικρή γεύση,, λόγω του αποκλεισμού στα προημιτελικά της Α1 από τον Άρη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισαν πως ήθελαν κάτι περισσότερο, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα άλλα δύο τμήματα του συλλόγου, δηλαδή, στο ποδόσφαιρο για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ το Σάββατο (6/5), καθώς επίσης και στην ανδρική ομάδα βόλεϊ που την Κυριακή (7/5) θα παλέψει στου Ρέντη για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, για μία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε. Ήταν μία σεζόν από την οποία όμως μάθαμε πολλά και ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε καλύτεροι και περισσότεροι δυνατοί. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο, κρατούν όμως το εξαιρετικό κλίμα και την σημασία του να είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Αυτή η μεγάλη οικογένεια έχει μπροστά της δύο τελικούς. Με αρχή τον αυριανό τελικό στο Βόλο περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο χαράς και υπερηφάνειας για τον ΠΑΟΚ
».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.