Η -όχι και τόσο ομαλή έως τώρα- παραμονή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και το πρόσφατο δημοσίευμα που μιλούσε για επαφές του πατέρα του με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενισχύουν τους ψίθυρους που μιλούν για μετακόμιση του Βραζιλιάνου στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ερωτώμενος ο Σέρχιο Ράμος για το ενδεχόμενο, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να πετάξει το «αστειάκι» του: «Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τον καλωσορίσω στην ομάδα, αν και ο σύλλογος θα πρέπει πρώτα να διαπραγματευτεί τα γενέθλια της αδερφής του», δήλωσε, ξεσπώντας σε γέλια.

Ο λόγος που πέταξε το «καρφάκι» του είναι το γεγονός κατά το παρελθόν ότι ο Νεϊμάρ τραυματιζόταν συχνά κοντά στην περίοδο των γενεθλίων της αγαπημένης του αδερφής με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένοι. Φυσικά, για τους καχύποπτους, οι τραυματισμοί ήταν πολύ βολικοί για τον Βραζιλιάνο επιθετικό καθώς έβρισκε την ευκαιρία να είναι κοντά στον εορτασμό των γενεθλίων της.

Βέβαια ο Ράμος, σοβαρεύοντας την συζήτηση δήλωσε πως ο Νεϊμάρ θα ήταν μια πολύ σημαντική προσθήκη στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους και ο Νεϊμάρ είναι ένας από αυτούς. Είναι ευκολότερο να έρθει μέσω της Παρί Σεν Ζερμέν απ’ ό,τι θα ήταν αν βρισκόταν τώρα στην Μπαρτσελόνα. Αν ήταν στο χέρι μου, θα του πρότεινα συμβόλαιο χωρίς αμφιβολία. Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης που κάνει την διαφορά. Έχω ήδη την πόρτα ανοιχτή για εκείνον αν θέλει να έρθει τον Δεκέμβρη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube