Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:
«Οι μέρες περνούν και το ματς με τον ΟΦΗ πλησιάζει. Η στόχευση, λοιπόν, αφορά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης προκειμένου ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Την Τετάρτη (17.06) ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στον συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να δουλέψουν όλες τις λεπτομέρειες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος δεν έχει σκοράρει ακόμα στα Play Offs.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, οι Ζαμπά, Κρέσπο ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης κι έπειτα έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιόσιπ Μίσιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Την Πέμπτη (18.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.