Σε αναζήτηση του οδηγού του ΙΧ, που το πρωί του Σαββάτου πρωταγωνίστησε σε τροχαίο με μηχανή στα Χανιά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένα δύο άτομα, βρίσκονται οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα κάμερας παρακολούθησης της περιοχής, στο τροχαίο που έγινε στις 06.25 στη συμβολή των οδών Μανουσογιαννάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη, αυτοκίνητο συγκρούεται με σφοδρότητα με διερχόμενη μηχανή.

Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, “εκσφενδονίστηκαν” για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος

Η Έιμι Άκτον έγινε η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης στο Οχάιο