Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στη μικρή του ευρωπαϊκή ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Μπεσίκτας. Ο σκόρερ των Αρκάδων, Φακούντο Πάρα, υπογράμμισε ότι όλοι στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο θέλουν η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

«Το ματς δεν ήταν εύκολο διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, αλλά όλοι μας πιστέψαμε ότι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, παρά το 1-0 του ημιχρόνου», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός φορ στη Real News και πρόσθεσε:

«Στη φάση του γκολ σκέφτηκα γρήγορα, σούταρα και η μπάλα μπήκε, αυτό είναι όλο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά περισσότερο επειδή η ομάδα έφυγε αήττητη από το γήπεδο. Όταν έγινε η κλήρωση δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες, αλλά αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι θα παλεύουμε όλους τους αγώνες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Καταλήγοντας, ο 29χρονος παίκτης μίλησε για τη συνέχεια: «Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Έχουμε τη Παρτίζαν στην έδρα μας, αλλά πριν υπάρχει η Καλλονή. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσουμε για το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube