Το τρόπαιο του Champions League είναι φυσικά το αντικείμενο του πόθου για Ρεάλ και Ατλέτικο. Όμως για τις δύο ομάδες είναι πάνω απ' όλα η μεγάλη μάχη της Μαδρίτης. Στο πλευρό των δύο ομάδων στέκονται -μεταξύ άλλων- πολλές και διάσημες προσωπικότητες του αθλητικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου.

Ράφαελ Ναδάλ (τένις):
Τι κι αν ο θείος του ήταν πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο διάσημος τενίστας δηλώνει φανατικός οπαδός της Ρεάλ.



Φερνάντο Αλόνσο (F1): Ο πολυνίκης οδηγός δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει την αγάπη του για την "Βασίλισσα"


Σάρα Καρμπονέρο (δημοσιογράφος): Η σχέση της με τον Ίκερ Κασίγιας, μας έκανε όλους να υποθέσουμε ότι έχει το κασκόλ της Ρεάλ στο πάνω συρτάρι. Κι όμως, η πανέμορφη δημοσιογράφος υποστηρίζει την Ατλέτικο.


Χαβιέ Μπαρδέμ (ηθοποιός): Ο φωτογραφικός φακός τον έχει εντοπίσει ουκ ολίγες φορές στις κερδίκες να παρακολουθεί αγώνα της Ατλέτικο, ακόμα και σε εκτός έδρας αγώνες.


Πενέλοπε Κρουζ (ηθοποιός): Παρότι παντρεμένη με τον προαναφερθέντα, η όμορφη Ισπανίδα είναι οπαδός της Ρεάλ. Για να το εξηγήσουμε, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο ερωτικό της παρελθόν, όταν είχε δεσμό με τον Τομ Κρουζ ο οποίος ήταν κολλητός με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον παρακολουθούσαν να παίζει με την ομάδα της "Βασίλισσας".



Χούλιο και Ενρίκε Ιγκλέσιας (τραγουδιστές): Ο μπαμπάς στα νιάτα του υπήρξε και τερματοφύλακας στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να φορούν αμφότερη την λευκή φανέλα.




Μαριάνο Ραχόι (πολιτικός): Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ρεάλ, χωρίς όμως να χρειαστεί οποιαδήποτε παρέμβασή του.


Βασιλιάς Φίλιππος: Πρωθυπουργό η Ρεάλ; Βασιλιά η Ατλέτικο! Αμ, πώς;


Ρόμπι Γουίλιαμς (τραγουδιστής): Ο Βρετανός αοιδός είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης γενικότερα, αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο ειδικότερα.


Ντέμης Νικολαΐδης: Και μόνο το γεγονός ότι έχει παίξει στην Ατλέτικο θα μπορούσε να είναι αρκετό για να υποθέσουμε ποια ομάδα θα υποστηρίζει στον σαββατιάτικο τελικό. Παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που ο "Ντεμίνιο" έχει εκφράσει την συγκεκριμένη προτίμησή του μέσω των social media.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube