Αντίστροφα για την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετρούν στην ΑΕΚ, η οποία αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σεντ Ετιέν για την 3η προκριματική φάση του Europa League.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει σχεδιάζει το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την «Ένωση» κόντρα στους Γάλλους, έχοντας μόνο ένα δίλημμα για μία μόνο θέση στο αρχικό σχήμα.

Αυτή είναι για τον ένα εκ των δύο παικτών που θα αγωνιστούν στα πλάγια της επίθεσης. Τη θέση αυτή διεκδικούν ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ρόναλντ Βάργκας.

Στο χθεσινό δίτερμα ο Γεωργιανός τεχνικός ξεκίνησε τον Βενεζουελάνο εξτρέμ και στη συνέχεια έβαλε στη θέση του τον διεθνή φορ.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί την τελευταία στιγμή, ενώ τις υπόλοιπες δέκα θέσεις έχουν κλειδώσει οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόας και Πέκχαρτ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουργιάς: «Όλα λειτούργησαν στον μέγιστο βαθμό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να εκτοξευθεί»

Μπούσης: «Περήφανος για την ομάδα, η δουλειά δεν τελείωσε»

Αθανασίου: «Είχαμε θέληση και τα δώσαμε όλα»

Ανδρούτσος: «Τεράστια βραδιά και μεγάλη νίκη - Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί»

Κόντης: «Το 3-0 καμία φορά σε εφησυχάζει και δεν χωράει στο δικό μου μυαλό, ούτε στων παικτών μας»

Με το ενάμισι πόδι στη League Phase του Europa League, Μπενφίκα & Ερυθρός Αστέρας - Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης

Προπονητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Όλα πήγαν λάθος για εμάς, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε»

Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Κόντης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, να δείξουμε την ίδια ωριμότητα στη ρεβάνς»

Φούντας: «Είμαι διπλά χαρούμενος για το αποτέλεσμα, θα πανηγυρίσουμε μετά τον επαναληπτικό»

TAGS: A.E.K.