Επικά πράγματα στο Κέρκυρα-Λαμία, εξ' ου και η έντονη διαμαρτυρία της δεύτερης που ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League!

Την ώρα λοιπόν που η ομάδα της Φθιώτιδας προηγείται 2-0, ο διαιτητής Νίκος Ρούσσος-Μπερκεντζής δίνει ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεάντρο πάνω στον Κόντο και παράλληλα κίτρινη κάρτα.



Και... άντε εκεί να δεχθούμε πως ο διαιτητής του αγώνα «μπερδεύτηκε». Πως ξεγελάστηκε. Η φάση όμως στο 48' δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς μιλάμε για «σκάνδαλο» ολκής!

Ο Ρούσσος-Μπερκεντζής «ανακαλύπτει» δεύτερη κίτρινη στον Λεάντρο (για γέλια και για κλάματα) σε «μονομαχία» με τον Σουάνη κι ενώ ο άσος της Λαμίας όχι μόνο δεν βρίσκει τον αντίπαλό του, αλλά ο τελευταίος θα έπρεπε και να τιμωρηθεί για... επικό θέατρο!



Κάπως έτσι, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, δέχθηκαν τρίτο γκολ αργότερα και μοιραία ηττήθηκαν, κάτι που προκάλεσε τα έξαλλα παράπονά τους για ΚΕΔ και ΕΠΟ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προς την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

Βαρύ πρόστιμο στον Πανιώνιο από τη ΔΕΑΒ για πανό κατά της αστυνομίας

Καλαμάτα: Διευθετημένο το ζήτημα - Κανένα θέμα ανάκλησης της άδειας συμμετοχής

Προσφυγή από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο

Οι ευχές του Πρασσά: «Να φέρουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τσιμπανάκος: «Η Καλαμάτα είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά & διοικητικά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα»

Σιόντης: «Αν δεν υπάρξει συστράτευση η παραίτησή μου θα είναι μονόδρομος»

Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καβακάς, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σπανός

Πέρασε και απ’ την Τρίπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηλιούπολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου: «Συγχαίρουμε τη διαιτητική τετράδα - Ανθρώπινο το λάθος που έγινε»