Η βραδιά μπορεί να μην εξελίχθηκε θετικά για τους Νιού Γιόρκ Νικς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Madison Square Garden», όμως ο Φρανκ Ντιλικινά θα την θυμάται για καιρό, καθώς επιφύλασσε μια σημαντική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με δύο ιδιαίτερα δώρα από τους θρύλους του γαλλικού μπάσκετ, Νικολά Μπατούμ και Τόνι Πάρκερ.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ / σούτινγκ γκαρντ πέτυχε 18 πόντους (7/11 σουτ, 4/4 τριπ) στην αναμέτρηση, όλους κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Την ίδια ώρα, ο Πάρκερ κατέγραψε στην στατιστική του 16 πόντους (4/6 β, 6/13 σουτ, 0/1 τριπ), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 ασίστ, στα 16 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Νικς μπορεί να ηττήθηκαν, ωστόσο ο Ντιλικινά θα θυμάται για καιρό την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς πέρα από την εντυπωσιακή ατομική του επίδοση, έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τους συμπατριώτες του, Μπατούμ – Πάρκερ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι τρεις αθλητές είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, με τους άσους των Χόρνετς να δίνουν τις φανέλες τους στον νεαρό ταλαντούχο αθλητή των Νικς.

Δείτε το βίντεο:








Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube