Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ακαδημία, ο Κώστας Χατζηδίμπας, το όνομα του οποίου βρίσκεται στην λίστα του Νίκου Νταμπίζα, για τη στελέχωση του Παναθηναϊκού.

Θέλοντας, λοιπόν, να αποχαιρετίσει όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στον «δικέφαλο του Βορρά», ο 19χρονοςε μέσος πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, το εξής μήνυμα:

«Μετά από 5 χρόνια δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Ευχαριστώ τον κ.Ιωσηφίδη, τον Κ Πουρλιοτόπουλο, όλους τους προπονητές μου, τον πρόεδρο και όλους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κυρίως τους συμπαίκτες μου που μοιραστήκαμε πρωταθλήματα και μοναδικές στιγμές μαζί. Εύχομαι σε όλους τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.