Αποφασισμένη να τελειώσει -είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο- το μείζον θέμα της άδειας του γηπέδου είναι η ΑΕΚ.

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί και την απουσία διάθεσης συνεργασίας από την πλευρά του Δήμου, η «Ένωση» δεν θα υψώσει ούτε αυτή τη φορά τους τόνους.

Ενόσω περιμένει όμως να κάνει η δημοτική αρχή το καθήκον της και να παραδώσει την υψομετρική μελέτη, κάνει τις κινήσεις της ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί στη λήξη της διορίας του ενός μήνα.

Έχει κάνει ήδη λοιπόν επαφές με το Υπουργείο και την Περιφέρεια και καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και φακέλους, θα μπορεί να παρακάμψει τον Δήμο (εφόσον αυτός δεν τηρήσει την υποχρέωσή του) και να πάρει την υψομετρική από δική τους υπηρεσία.

Όπως και να ‘χει, θεωρείται βέβαιο ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλόγως των εξελίξεων θα οριστεί το περιεχόμενο της: Είτε θα παρουσιαστεί ολόκληρη η σύννομη πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα και θα εξηγηθεί γιατί θα έπρεπε να έχει ήδη την άδεια στα χέρια της, είτε θα έχει τελειώσει θετικά το ζήτημα και θα παρουσιαστούν οι επόμενες κινήσεις μέχρι την έναρξη των έργων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.