Ο Ζοσέ Μοράις φαίνεται πως το… ψάχνει πολύ για τη διάταξη της ΑΕΚ. Και πέρα από το συμπαγές 4-2-3-1, ο Πορτογάλος προπονητής κάνει σκέψεις και για ένα πιο επιθετικογενές σχήμα, με 4-4-2. Το δοκίμασε χθες στην προπόνηση και άγνωστο είναι αν το προορίζει για εφαρμογή από την αρχή του αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ή για να το επιχειρήσει στην εξέλιξη του αγώνα, ειδικά αν το παιχνίδι το «απαιτήσει». Άλλωστε με δύο σερί 0-0 στο «σπίτι» της, η ΑΕΚ οφείλει να έχει εναλλακτικό πλάνο δράσης.

Σε αυτό το ενδιαφέρον πείραμα του Μοράις, ο Μάνταλος ήταν παρτενέρ του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή με τον Σιμόες να μένει στον πάγκο, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος ήταν στα άκρα και Αραβίδης-Αλμέιδα αποτελούσαν το δίδυμο των φορ. Στην άμυνα δεν υπήρξε καμία έκπληξη, με την πεντάδα Ανέστης-Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιος-Ντίντακ-Γκάλο σταθερή.

Το άλλο πλάνο προβλέπει διάταξη 4-2-3-1, με τον Σιμόες δίπλα στον Γιόχανσον, τον Μάνταλο μπροστά τους, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο στα άκρα και μοναδικό φορ τον Αλμέιδα.

Μένει να φανεί τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος, που σε επίπεδο προσώπων δείχνει λίγο-πολύ κατασταλαγμένος. Άλλωστε με τον Μπακασέτα και τον Πλατέλλα εκτός αποστολής, αλλά και τον Βάργκας να προέρχεται από μεγάλη αποχή, οι επιλογές του μοιάζουν φυσιολογικές.

Σήμερα η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της απόψε με προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: A.E.K.