Σε μια σπουδαία κίνηση προέβη ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος δείχνει το ευαίσθητο και φιλάνθρωπο πρόσωπό του.

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ θέτει σε δημοπρασία μια υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ, σε συνεργασία με το charity idols, με σκοπό να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου στον μικρό Μάριο.

Ο Μάριος Μπουλιόπουλος είναι ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο.

Πριν από λίγο καιρό υπεβλήθη σε επέμβαση στο εξωτερικό, όμως, παρουσίασε υποτροπή, με ραγδαία οπτική επιδείνωση, κι έπρεπε να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου.

Ο πιτσιρικάς είναι ήδη στην αγγλική πρωτεύουσα, όμως, το κόστος θεραπείας είναι τεράστιο κι έτσι ο 59χρονος παλαίμαχος συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και ο μικρός Μάριος να γίνει καλά.

Η ανακοίνωση

«Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!!
Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον ''Θεό'' του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη.
Υπέρ του εφτάχρονου Μάριο Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»

Το ξεχωριστό τετ-α-τετ της κυρίας Χάιδως με τον διαιτητή Τηγάνη στο Ιβανώφειο

Τρινκιέρι για το ιστορικό ξεκίνημα ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσουν οι αριθμοί - Είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό δεν είναι τίτλος»

Τα highlights από την ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ επί των Vikos Φalcons

Stoiximan GBL: Ιστορικό 6/6 για ΠΑΟΚ, «τρένο» ο Άρης, παραπαίει ο Προμηθέας

Συνέτριψε τους Φalcons στο Παλατάκι και έγραψε ιστορία με το 6/6 ο πυραυλοκίνητος ΠΑΟΚ!