Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και η 10η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στο κορυφαίο τουρνουά, φιλοξενεί έναν ακόμα Legend του Euro 2004, τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής αναλύει τον μεγάλο τελικό, Αργεντινή-Γαλλία που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17:00). Μιλάει για τη σταθερά ανοδική πορεία της Αργεντινής και την ικανότητα της Γαλλίας να κερδίζει τα παιχνίδια ακόμα και όταν δεν έχει καλή απόδοση.

Δείτε τι λέει για τον Λιονέλ Μέσι, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τα άλλα μεγάλα αστέρια που θα αγωνιστούν στον τελικό της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο:



Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!