Στην Ελλάδα, παρόλο που έπαιξε σε τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου) είδαμε εκλάμψεις μόνο του ταλέντου του.

Παίζοντας όμως στις ΗΠΑ, ο Κρίστιαν Νέμεθ δίνει γερές τζούρες. Όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους αντιπάλους αμυντικούς.

Αντί λοιπόν να του επιβληθεί τιμωρία για τον τρόπο που φέρθηκε τον περασμένο Οκτώβρη σε τρεις απ’ αυτούς (ντριμπλάροντάς τους μέχρι να… πέσουν κάτω πριν σκοράρει) του απονεμήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν στο MLS.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε

Παίκτης στην Ισπανία μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε μετά από 20 δευτερόλεπτα

Επικός παππούς σε αγώνα της Σαν Λορέντσο, τάιζε το εγγόνι του, αλλά... όχι με επιτυχία!

Kι όμως... το κογιότ και το Road Runner των Looney Tunes υπάρχουν και κυνηγιούνται και στην πραγματικότητα. Beep beep!

Φέρτε το και στην Ελλάδα: Ποδοσφαιρόφιλη καθηγήτρια βαθμολογεί γραπτά με φωτογραφίες του Μέσι!

Ο Ρονάλντο… κρυφοκοίταξε στη συνέντευξη Τύπου και έγινε viral!