Ο Χασάν ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μαρσέιγ, σκοράροντας στο 90+1’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, αλλά δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που «πληγώνει» τον γαλλικό σύλλογο.

Την προηγούμενη φορά που το έκανε ήταν ως ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, πετυχαίνοντας ένα όχι τόσο σημαντικό γκολ όσο αυτό της Τετάρτης για την ομάδα, αλλά ένα πιο ιδιαίτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως ανέφερε ο φορ των «ερυθρόλευκων» μετά το ματς στο Φάληρο έχασε τον πατέρα του σαν χθες πριν από πέντε χρόνια. Την επομένη (22/10/15) της συγκεκριμένης απώλειας, η Μπράγκα υποδεχόταν τους Μασσαλούς, που είχαν προπονητή τον Μίτσελ (πρώην του Ολυμπιακού). Ο 22χρονος (τότε) επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 61’ με πανέμορφο γκολ, κρεμώντας τον Μανταντά και το έδειξε τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπό του που μόλις είχε χάσει.

Για την ιστορία, οι Πορτογάλοι επικράτησαν 3-2, με τον Άλαν να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 88’ κι ενώ ο Εντουάρντο είχε κάνει το 2-0 στο 77’, προτού σκοράρουν Αλεσαντρίνι (84’) και Μπατσουαγί (87’) για τη Μαρσέιγ.

Η Μπράγκα τερμάτισε πρώτη στον έκτο όμιλο του Europa League της σεζόν 2015-16 με 13 βαθμούς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ η Μαρσέιγ βγήκε δεύτερη με 12 βαθμούς, η Λίμπερετς είχε 7 και η Χρόνινχεν 2.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube