Οι χώρες της Μέσης Ανατολής αναχαιτίζουν ιρανικές επιθέσεις καθώς ξημερώνει η έβδομη ημέρα του πολέμου, με την κρίση στη Μέση Ανατολή να μην εκτονώνεται.

Οι IDF χτυπούν τώρα υποδομές της Χεζμπολάχ στην περιοχή Νταχίγια στη Βηρυτό. Ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας διοικητικά κέντρα της Χεζμπολάχ και πολυώροφα κτίρια που ήταν πεδία τρομοκρατίας στη Βηρυτό.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, καθοδηγούμενη από τις πληροφορίες των IDF, ολοκλήρωσε ένα ευρείας κλίμακας κύμα επιθέσεων στη Βηρυτό εναντίον τρομοκρατικών υποδομών της Χεζμπολάχ.

Στο πλαίσιο των επιθέσεων, χτυπήθηκαν ένα κέντρο διοίκησης του εκτελεστικού συμβουλίου και μια εγκατάσταση που αποθήκευε UAV που χρησιμοποιούνταν από τη Χεζμπολάχ για τη διεξαγωγή επιθέσεων κατά του Κράτους του Ισραήλ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

FlyDubai: Το ανησυχητικό παρελθόν του συγκυβερνήτη - Είχε αποκλειστεί στο Ομάν για εξτρεμιστικές απόψεις

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο – Διακοπή κυκλοφορίας στην Κεραμεικού

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στην Κρήτη και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Κρήτη: Κύκλωμα trafficking έφερνε γυναίκες από τη Ρουμανία και τις εξέδιδε – Τρεις συλλήψεις, αναζητείται 31χρονος

Υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς έπαθε ανακοπή» – Οι απολογίες των δύο γιατρών

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αχαΐα - Αισθητός στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές

Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναζητά η αστυνομία

Νεκρή 58χρονη τουρίστρια από κεραυνό κοντά στη Λίνδο

Τουλάχιστον 5.700 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σε βιαιότητες συμμοριών στην Αϊτή από τον Ιανουάριο

Δήμος Αθηναίων για Γκράβα: Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου στον πρώτο έλεγχο