Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους από τη Ριζούπολη στη Νέα Φιλαδέλφεια οι παίκτες της ΑΕΚ έζησαν στιγμές πρωτοφανούς αποθέωσης.

Ανεβασμένοι στο ανοικτό πούλμαν και με την κούπα του πρωταθλητή στα χέρια, οι «κιτρινόμαυροι» απόλαυσαν σε κάθε μέτρο την αγάπη και τη χαρά του κόσμου της «Ένωσης» για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο πραγματικός χαμός, ωστόσο, έγινε μπροστά από το σημείο που κατασκευάζεται η «Αγια-Σοφιά». Εκεί μπροστά από τα ιερά χώματα του συλλόγου, όπου το κιτρινόμαυρο ξέσπασμα απογειώθηκε και εκτυλίχθηκαν στιγμές παροξυσμού από κόσμο και παίκτες.

Δείτε τις φοβερές στιγμές από video του sport-fm.gr μέσα από το πλήθος που συνόδευε το πούλμαν των πρωταθλητών.







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι – Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

Μπράτσος: «Δείξαμε ότι αξίζαμε να παίξουμε στο γκρουπ 5-8»

Παντελίδης: «Λένε ότι ο Ατρόμητος δεν θα χτυπήσει όλα τα ματς» - Κέρκεζ: «Είναι ντροπή, εάν ξέρει κάτι να το πει»

Γρηγορίου: «Είχαμε και στο δεύτερο την απόδοση του πρώτου και δικαιωθήκαμε, να γίνει οδηγός για τη συνέχεια αυτή η νίκη»

Παντελίδης: «Δεχτήκαμε τρία γκολ χωρίς φάσεις»

TAGS: A.E.K.