Με καθυστέρηση ξεκίνησε η συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη για την ανανέωση της συνεργασίας του 31 ετών γκαρντ.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου εδρεύουν τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας των αδελφών Αγγελόπουλων, το ραντεβού. Το sport-fm.gr μεταφέρει τις εξελίξεις.
00:48 Πολύ πιθανό να έχουμε και ανακοινώσεις! Ή έστω δηλώσεις από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και τον παίκτη μετά το ραντεβού.
00:40 Έντονη φημολογία πως Ολυμπιακός και Σπανούλης συμφώνησαν! Λέγεται πως πρόκειται για νέο τριετές συμβόλαιο, αλλά περιμένουμε την επιβεβαίωση.
00:10 Οι ρεπόρτερ που είναι στο χώρο ενημερώθηκαν ότι οι συζητήσεις ακόμη συνεχίζονται.
22:45 Αρκετές ώρες μετά την έναρξη της συζήτησης, ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο.
22:10 Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προτείνει 4ετές συμβόλαιο στον Σπανούλη με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.
21:45Το ραντεβού συνεχίζεται ενώ έξω από τα γραφεία παραμένουν περίπου 30 οπαδοί των Πειραιωτών.
20:48 Ο Σπανούλης έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας και χαιρέτισε του φιλάθλους που είχαν συγκεντρωθεί και του ζητούσαν να μείνει στον Ολυμπιακό.
20:31 Δεν έχει φθάσει ακόμα στα γραφεία της Arcadia ο Βασίλης Σπανούλης. Θυμίζουμε ότι στο ραντεβού δεν θα βρεθεί ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσουν το «παρών» για να πείσουν τον παίκτη να παραμείνει στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Προς το παρόν πάντως ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι περίπου στα 45 άτομα.
Το sport-fm.gr σας μεταφέρει τις εξελίξεις.