Τη δικά του αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ για το γεγονός πως δεν είναι ανάμεσα στους 12 εκλεκτούς από τη Δυτική Περιφέρεια που θα βρεθούν στο All Star game της Νέας Υόρκης στις 15 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα δεν άντεξε άλλο ο 24χρονος άσος, όταν πληροφορήθηκε πως τη θέση του τραυματία Κόμπι Μπράιαντ θα πάρει ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και όχι ο ίδιος και με μήνυμα του στο instagram καταφέρθηκε εναντίον των προπονητών, των οπαδών αλλά και του κομισάριου, Άνταμ Σίλβερ.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον κατ’ ουσία φιλικό αγώνα θεωρείται τίτλος τιμής και αναγνώριση της αξίας τους για τους αστέρες του ΝΒΑ και έτσι ο πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς το εξέλαβε ως σαφή ένδειξη έλλειψης σεβασμού στην αξία του ως παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λίλαρντ στο instagram:

«Απλά θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που αισθάνονται πως δεν είμαι αρκετά καλός, τους οπαδούς που δε νόμιζαν πως είμαι αρκετά καλός και τον Άνταμ Σίλβερ επίσης που νόμιζε πως δεν είμαι αρκετά καλός. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι άγνωστη προς εμένα, είναι πραγματικά αυτή που έχει εμπνεύσει τη ζωή μου. Θα έλεγα ψέματα, αν έλεγα πως δεν είμαι απογοητευμένος ή πως δεν αισθάνομαι έλλειψη σεβασμού, αλλά δεν είναι τόσο σπουδαίο για να το χειριστώ. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έχει απορριφθεί. Το “θα έπρεπε να είσαι και εσύ μέσα” δεν είναι αρκετά καλό για μένα. Αλλά τέλος πάντων, ο λόγος που αγωνίζομαι είναι, επειδή πάντα χρησιμοποιώ τα χαρτιά που μου μοιράζονται προς όφελός μου… Ένας σοφός άντρας κάποτε μου είπε… “δεν πρόκειται να είναι πάντα ιδανικά τα πράγματα, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει που δεν είναι… Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο”…»



Λίγες ώρες μετά ο Λίλαρντ διέγραψε το παραπάνω μήνυμα, παρότι είχε κάνει και δηλώσεις λίγο μετά που επανέλαβε τα όσα έγραψε στο instagram.


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube