Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την πρόσφατη, ιστορική επίσκεψη του βασιλιά Κάρολου ΙΙΙ στη Βόρεια Ιρλανδία, που εκθέτει τον νέο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου και την βασιλική του σύζυγο, Καμίλα.

Μετά το περιστατικό με την εκνευρισμένη χειρονομία του στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα στην τελετή ανακήρυξής του σε Βασιλιά, αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια υπογραφής του στο βιβλίο επισκεπτών στο κάστρο του Χίλσμπορο ήταν φανερά εκνευρισμένος, κάνοντας μάλιστα λάθος και την ημερομηνία.

Στο βίντεο με ανοιχτό μικρόφωνο ακούγεται ο Κάρολος να λέει «θεέ μου το σιχαίνομαι αυτό» (προφανώς την τυπική διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο). Στη συνέχεια δίνει την πένα στην Καμίλα και αυτή λέει με δυσαρέσκεια: «Κοιτά, αυτό τρέχει (το μελάνι), περίμενε».

Το προσωπικό σπεύσει να βοηθήσει και να καθαρίσει την βασιλική σύζυγο, ενώ ο Κάρολος εκνευρισμένος λέει «δεν το αντέχω αυτό το αναθεματισμένο πράγμα (την πένα). Τι κάνουν κάθε φορά!»

Η Καμίλα υπογράφει, ενώ το προσωπικό συνοδεύει τον Βασιλιά έξω από το δωμάτιο.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη