Ένα βίντεο από τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον για τους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821, είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας, "σε μία στιγμή που το μυαλό μας στην Ελλάδα το απασχολούν σοβαρά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ανησυχία σε όλους μας και μας παράγουν δυσάρεστες σκέψεις".

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Τομ Χανκς, o οποίος πρόσφατα πήρε την ελληνική ιθαγένεια και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον γύρισαν μόνοι τους ένα μονόλεπτο βίντεο με το οποίο προσκαλούν όλους να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (greece2021.gr) και παρακινούν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Δεν κάνουν όμως αυτό. Καλούν όλους τους φίλους τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, καθώς όπως λένε «δεν υπάρχει καλύτερος τόπος», «η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας, ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής "Ελλάδα 2021" η πορεία της Ελλάδας τα 200 αυτά χρόνια, "αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο!". Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το βίντεο δεν κόστισε απολύτως τίποτα στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021».




Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας

Πρέβεζα: Σε πολύωρη εγχείρηση υποβλήθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο - Σοβαρά τραυματισμένος σε ατύχημα στο Ίλιον

Οι αγρότες αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων