Η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να αποκτά τερματοφύλακα δεν επηρεάζει τον Στέφανο Καπίνο. Έχει φροντίσει για αυτό ο Μπέσνικ Χάσι.

Πώς; Σύμφωνα με την Livesport ο τεχνικός των ερυθρολεύκων είχε συνάντηση με τον νεαρό τερματοφύλακα στην οποία του μετέφερε ότι εκείνος παραμένει η πρώτη επιλογή του για την αρχική ενδεκάδα.

Του εξήγησε ότι είναι η βασική του επιλογή για τα παιχνίδια της ομάδας και ακόμη κι αν έρθει άλλος τερματοφύλακας αυτό θα συμβεί για να υπάρχει μια αξιόλογή «ρεζέρβα» πίσω από εκείνον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!

Επίσημα στην ακαδημία του Ολυμπιακού ο Σάμι Μέχελεμπ