Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε τη Δευτέρα με μία προπόνηση στο Παλέ. Απών ήταν ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, όμως οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Πριν από την προπόνηση, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν για αρκετή ώρα βίντεο από τον αγώνα με τον Κόροιβο το περασμένο Σάββατο, ώστε να διδαχθούν από τα λάθη που τους οδήγησαν στην ήττα στην Αμαλιάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κέρασε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ για τα γενέθλιά του, αφού την Κυριακή «έκλεισε» τα 27 του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»

Γλίτωσε από του Αμαρουσίου τα δόντια ο αδιόρθωτος Ολυμπιακός

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ

TAGS: Άρης