Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τη νίκη του στην Κορέα με την οποία αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο στους 77 βαθμούς.

Ο Γερμανός πιλότος αναφέρθηκε στο πόσο καλά εξελίχθηκε ο αγώνας στην πίστα Yeongam, ενώ επισήμανε πως ανυπομονεί να πάρει το πρωτάθλημα στη Σουζούκα, την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη πίστα στον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ καλά πιτ στοπ και πολύ καλό… συγχρονισμό με την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα για δεύτερη φορά. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μεγάλη διαφορά. Οι Κίμι και Ρομάν ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, έκαναν πολύ καλή δουλειά με τα ελαστικά τους», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως πως η Σουζούκα είναι η καλύτερη πίστα για να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι η Ιαπωνία είναι η καλύτερη πίστα στον κόσμο για να πάρω το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για αυτό», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!