Ο Γεγβένι Χατσερίντι φαίνεται πως είναι ο παίκτης που είχε υπονοήσει ο Γιώργος Σαββίδης πως έρχεται στον ΠΑΟΚ, αν και η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ουκρανός στόπερ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει αποφασίσει αν εκείνος θα ηγηθεί του χρόνου της «ασπρόμαυρης» άμυνας.

Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, εκείνος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον περιμένει την απάντηση του Ρουμάνου κόουτς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους δύο συλλόγους να έχουν συμφωνήσει και πλέον πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο προπονητής της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τάισον: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση - Μετράει μόνο το ματς με Ολυμπιακό»

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»