Δεν παρατάει την υπόθεση Γκάλο ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θέλουν πολύ τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα, αλλά αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας «SportDay» βρίσκονται σε επαφή με τον πορτογαλικό σύλλογο, ο οποίος αρχικά ζητούσε από το «τριφύλλι» και την ομάδα του Αγρινίου… 500.000 ευρώ για να πει το «ναι».

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Μπράγκα είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της, πλησιάζοντας στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η συγκεκριμένη περίπτωση πάει… καλά.

Ο Γκάλο έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των «καναρινιών» στη φετινή Superleague, δηλαδή έχει 28 συμμετοχές, με 1 γκολ και 4 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας