Δίνει «μάχη» και κάνει υπομονή για Πέδρο Κόντε ο Παναθηναϊκός.

Η περίπτωση του Ισπανού φορ, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Γιώργου Δώνη αν αποκτηθεί, είναι δύσκολη με τα δεδομένα που επικρατούν στον σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν τη θεωρούν ανέφικτη.

Έτσι, σκοπεύουν να το παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να κάνουν δικό τους έναν από τους top επιθετικούς της περυσινής Super League (31 ματς/20 γκολ). Αυτήν τη στιγμή το οικονομικό είναι αυτό που «φρενάρει» τη μεταγραφή. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 900.000 ευρώ ως γνωστόν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν αυτά τα χρήματα οι «πράσινοι», ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΣ θέλουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν καλύτερο όφελος και ενώ η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς ολοκλήρωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Live Sport», υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Νίκο Νταμπίζα (περιμένει την απάντηση του Πιεμπονγκσάντ για την υπέρβαση στο θέμα του φορ) και Γιώργο Χριστοβασίλη την Τρίτη, αλλά η διαφορά στο οικονομικό παραμένει. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι Ηπειρώτες, κινδυνεύουν να χάσουν τον 30χρονο επιθετικό του χρόνου χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εναλλακτικές από πλευράς Παναθηναϊκού για το θέμα του επιθετικού και θα στραφούν σε αυτές, εφόσον δεν σημειωθούν θετικές εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι έχει καλύψει νωρίς κενά ο Παναθηναϊκός - Το βάρος στον αριστερό μπακ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για άμεση ενίσχυση - Γίνεται προετοιμασία με μισή ομάδα»

Τσανάκας: «Οι λεπτομέρειες για το… θέατρο των ονείρων του Ολυμπιακού»

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»

Το χρονοδιάγραμμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Πότε ξεκινούν τα έργα

Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός