Μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμη το προπονητικό σταφ της «ομάδας του λαού» δεν έχει αποφασίσει για το αν θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για το παιχνίδι με τους Καταλανούς.

«Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στη Χάποελ, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με ταλέντο και εμπειρία. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Για να νικήσεις σε μία τέτοια έδρα, θα πρέπει να σουτάρεις με πολύ καλά ποσοστά. Η ομάδα μας μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμη και τα… λιοντάρια της Ευρωλίγκας», δήλωσε ο συνεργάτης του Νέβεν Σπάχια, Γκάι Γκούντες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο Globalsat VIP Lounge του Telekom Center η αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Καμπάτσο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»