Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης της Κέρκυρας με την πλευρά του Μπερνάρντο Τενγκαρίνια, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «Φαίακες» φαίνεται πως… ποντάρουν στις κακές σχέσεις του 27χρονου μέσου με την ομάδα του και προσπαθούν να τον φέρουν από τώρα στο νησί.

Ο Τενγκαρίνια ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Ολιανένσε, Σάντα Κλάρα, Σετούμπαλ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τσάβες και Μποαβίστα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά