Το πρόγραμμα αποθεραπείας του (μαζί με τον Γκερέρο) συνέχισε χθες ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, όπου οι Πειραιώτες είχαν καταφέρει να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες φαίνεται πως δεν είναι με το μέρος του θηριώδους στόπερ για το πρώτο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη και εκείνος με τη σειρά του φαίνεται πως «τρέχει» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League (21-23/9).

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο στη συνέχεια ενημερώνει τον Πέδρο Μαρτίνς που προετοιμάζει τους «ερυθρόλευκους» για την επιστροφής τους στις υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σπουδαία κίνηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τρίπολη

Μεντιλίμπαρ: «Θα συνεχίσουν να έρχονται και να φεύγουν παίκτες - Ο Σίλβα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ