Δυσκολεύει η συμμετοχή του Όγκνιεν Κούζμιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (22:00).

Ο Σέρβος σέντερ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση των «πράσινων» αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του δεν έχει αποκλειστεί, αλλά αν δεν είναι έτοιμος και δεν εκλείψει ο κίνδυνος υποτροπής, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Έτσι, δεδομένης και της απουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να παραταχθεί με… δεκάδα στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

Αξιοσημείωτο γεγονός της ημέρας ήταν πως λόγο της διεξαγωγής αγώνα της ομάδας χάντμπολ της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», η ομάδα του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταλανικού συλλόγου που συχνά χρησιμοποιεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!