Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη έχει κερδίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και από την τελευταία πληροφορία που αφορά τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την Livesport ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποφάσισε να ακολουθήσει πιστά τα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Σαββίδης, επί της ουσίας, έδωσε το πάνω χέρι στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας στον προπονητή της αφαιρώντας το από το Λούμπος Μίχελ ο οποίος το είχε μέχρι και τώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό συνέβη και με τη σύμφωνη γνώμη του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ο οποίος –και αυτός- εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Λουτσέσκου.

Καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα θα παίξουν οι συνομιλίες που θα έχει ο Ρουμάνος με τον Σαββίδη στις 9-10 Ιουνίου όταν και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη..

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.