Μετά τις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους συνδικαλιστικούς φορείς που είχαν σήμερα οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και τη διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου, και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Στεφάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η αντιπροσωπεία του Κινήματος, αποτελούμενη από τους Γιώργο Ντόλιο, Χρήστο Πρωτόπαπα και Γιώργο Κουτρουμάνη, ζήτησε να προχωρήσει η συνολική αξιολόγηση δομών και προσώπων στον Δημόσιο Τομέα και από αυτήν να προκύψουν τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα κινητικότητας στις φάσεις του Σεπτεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, ζήτησε βασικό κριτήριο της αξιολόγησης να είναι ο τρόπος πρόσληψης στο Δημόσιο (ΑΣΕΠ), ώστε όσοι έχουν προσληφθεί αξιοκρατικά να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Ακόμη, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ειδικά για τη Δημοτική Αστυνομία να ληφθεί μέριμνα, ώστε να αξιοποιηθούν σε άλλες θέσεις του Δημοσίου, ειδικά όσοι έχουν προσληφθεί με αξιοκρατικές διαδικασίες (ΑΣΕΠ) και έχουν δυνατότητες προσφοράς.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, χιονόνερο και παγετός σε πολλές περιοχές

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αιτωλοακαρνανία: Ομολόγησε ο 44χρονος τη δολοφονία του 50χρονου – Επικαλέστηκε «ερωτική αντιζηλία»

Ινδονησία: Αγνοείται αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες – Έρευνες σε εξέλιξη

Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 70χρονος που είχε εξαφανιστεί

Χαμενεΐ προς Τραμπ: «Είσαι εγκληματίας, υπεύθυνος για πρόκληση απωλειών και ζημιών»

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη

Μητσοτάκης: Πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Τι είπε για Γροιλανδία, Καρυστιανού, Ράμα

Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονική ενέδρα με κυνηγετικό όπλο - Θύμα πρόεδρος κοινότητας