Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται η επιστροφή δύο από τους παίκτες που βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε και τον Χαβιέ Χαβίτο.

Η διοίκηση των «κιτρίνων» ποντάρει στο όνομα και το ειδικό βάρος του 31χρονου επιθετικού, καθώς αναμένεται να κάνει… γκελ στον κόσμο και χθες επρόκειτο να υπάρχει εκ νέου επικοινωνία με την πλευρά του.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γαλανός επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ της «SportDay» για το ενδιαφέρον για τον Χαβίτο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν συζητήσεις με τον παίκτη, έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Οριστικά όπως φαίνεται χάνεται η περίπτωση του Ντένις Κογκνού για τον Αρη αφού δεν υπήρξε εκ νέου επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του, που εξετάζει πλέον τις εναλλακτικές για τον 19χρονο Γκανέζο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης